Empower Your Life

Gevolgde Opleidingen & Trainingen

Mastercourse Oplossingsgericht Denken en Werken in Management en Coaching
Masterclass Organisatie opstelling
Mindfulness MBSR & MBCT
Masterclass Loopbaan coaching Career Story Interview
Training sociale vaardigheden
Total Coaching I
Master Practitioner opleiding neuro-linguïstisch programmeren (NLP)
Practitioner opleiding neuro-lingguïstisch programmeren (NLP)
Managementcursus Ondernemend leidinggeven
Management voor het middenkader

 

Ik ben gecertificeerd als Capital Coach, NLP practitioner en NLP master door de ABNLP (American Board NLP). Als Narratieve loopbaancoach ben ik aangesloten bij het netwerk voor loopbaancoaches, die werken met het Career Story Interview.

Tijdens het coachen kies ik voor een begeleidende vorm, welke het meest passend voor je is en aansluit bij je vraag.

 

Oplossingsgericht coachen:

Oplossingsgericht denken is een methode, welke zijn toepassingen kent op, zowel de individuele persoon, als binnen een organisatie, die uit gaat van wat er nog steeds goed gaat ondanks de problemen en maakt gebruik van de eigen sterke punten van de cliënt of het team. Oplossingsgericht werken is een systemische methode.

Narratieve methode:

Narratief betekent ‘vertellend’ of ‘verhalend’. Deze methode is gebaseerd op de Career Story Interview van Mark Savikas. De narratieve methode maakt gebruik van jouw eigen levensverhaal, waardoor je meer inzicht krijgt in keuzes rondom je studie of loopbaan.

Persoonlijke Coaching:

Is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van de cliënt voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. Je wilt graag iets anders in relatie tot je gedrag, je gevoel, je gedachten. Je hebt een droom, ambitie of een wens en het lukt je niet om hier alleen mee aan de slag te gaan.