Empower Your Life

Opleidingen & Trainingen

Opleiding Verlieskunde,  Verborgen Verlies
Mastercourse Oplossingsgericht Denken en Werken in Management en Coaching
Masterclass Organisatie Opstelling
Mindfulness MBSR & MBCT
Masterclass Loopbaan Coaching Career Story Interview
Training Sociale Vaardigheden
Total Coaching I Capital Coach
Opleiding Practitioner NLP en Master Practitioner NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren)
Managementcursus Ondernemend Leidinggeven
Management voor het middenkader


Ik ben gecertificeerd als Capital Coach, NLP Practitioner en Master door de
ABNLP (American Board NLP).

Tijdens het coachen kies ik voor een begeleidende vorm, welke het meest passend voor je is en aansluit bij de kern je vraag.  Vanuit een combinatie van verschillende methoden kijken we samen wat het beste voor je werkt en wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Verlieskunde:

Verliezen omvatten het totale leven. Een verlieservaring kan een groot gevolg hebben in verschillende levensgebieden. Het werken vanuit de transitiecirkel is een methode die je stap voor stap door het proces heen leidt, je inzicht geeft in waar je staat en hoe je weer betekenis aan je leven kunt kunt geven.

Oplossingsgericht coachen:

Oplossingsgericht denken en werken is een methode, welke zijn toepassingen kent op, zowel de individuele persoon, als binnen een organisatie, die uit gaat van wat er nog steeds goed gaat ondanks de problemen en maakt gebruik van de eigen sterke punten van de cliënt of het team. Oplossingsgericht werken is een systemische methode.

Narratieve methode:

Narratief betekent ‘vertellend’ of ‘verhalend’. Deze methode is gebaseerd op de Career Story Interview van Mark Savikas. De narratieve methode maakt gebruik van jouw eigen levensverhaal, waardoor je meer inzicht krijgt in keuzes rondom je studie, loopbaan en leven.

Total Coaching:

Is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van de cliënt voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. Je wilt graag betekenis kunnen geven aan veranderingen en verlies in je leven, in relatie tot je gedrag, je gevoel en je gedachten.  Je wilt jezelf kunnen inspireren tot verandering.