Empower Your Life

Privacyverklaring


Persoonsgegevens die worden verwerkt

Empower Your Life kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Empower Your Life, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Empower Your Life verstrekt.
Empower Your Life kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • uw voor- en achternaam
  • uw adresgegevens
  • uw telefoonnummer
  • uw email adres
  • uw IP-adres
  • uw Nota/betaal gegevens

Waarom Empower Your Life gegevens nodig heeft: 
Empower Your Life verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk ( per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Empower Your Life uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, doorgaans bestaande uit dienstverlening.
Hoe lang Empower Your Life gegevens bewaard: In het kader van een professionele behandelrelatie zal Empower Your Life de gegevens van u moeten archiveren. Empower Your Life moet u kunnen bereiken om bijvoorbeeld, een nota voor geleverde diensten te kunnen sturen, een behandelhistorie beschikbaar te hebben. Deze gegevens zijn noodzakelijk aangezien u van Empower Your Life mag verwachten, dat wij alle, voor u relevante informatie hebben vastgelegd en deze informatie ten alle tijden, maar wel binnen het redelijke tijd, direct beschikbaar hebben.Empower Your Lifeis in het kader van wet- en regelgeving verplicht om een volledig financieel dossier beschikbaar te hebben voor de belastingdienst.
Delen met anderen: Empower Your Life verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. 
In kaart brengen website bezoek: Op de website van Empower Your Life worden geen bezoekgegevens bijgehouden.Google Analytics Empower Your Life maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe veel gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de advertenties van Empower Your Life bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.  De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer ( IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan  Empower Your Life te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hier wettelijk voor wordt verplicht, of voor zover deze gegevens door derden namens Google worden verwerkt.   Empower Your Life heeft hier geen invloed op.  Empower Your Life heeft Google geen toestemming gegeven om via  Empower Your Life verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@www.empoweryourlife.nl  Empower Your Life zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Beveiligen Empower Your Life neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Empower Your Life maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Empower Your Life  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via info@ empoweryourlife.nl
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:  G.B. Stasse   Woldweg 145-C   9606 PC  Kropswolde Tel:06 12 17 12 23