Empower Your Life

Tarieven

Een coachingstraject bestaat uit een aantal sessies van gemiddeld een uur per keer. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een intakegesprek plaats. Dit gesprek is bedoelt om nader kennis te maken en om te onderzoeken of het coachingstraject jou verder kan helpen om weer de regie over je eigen leven te krijgen.
De gesprekken vinden in mijn eigen praktijk of op een bedrijfslocatie plaats.
Er worden geen kosten voor het intake gesprek in rekening gebracht.

 

Tarief voor een coachinggesprek€ 65,00 per uur
Het Career Story Interview
(Narratieve methode)
€ 245,00 per traject
Tarief sollicitatie training€ 265,00 per traject
Tarief CV & motivatiebrief check€ 25,00 per uur
Tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Via je werkgever: Vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachingstraject.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf: bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie. Hiervoor kun je contact opnemen met je bedrijfsarts.

Via de belasting: In het kader van scholing of loopbaankansen.

Via de ziektekostenverzekering: Coaching valt niet onder de ziektekostenverzekering en wordt daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer zorgverzekeraars, die de resultaten erkennen van effectieve coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij je ziektekostenverzekeraar.

Wanneer een afspraak minimaal 24 uur van te voren wordt afgezegd, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

De Empower Your Life coach kan op geen enkele mogelijke wijze aansprakelijk worden gesteld voor het verloop van het coachingstraject. Elk individu is zelf verantwoordelijk voor de voortgang tijdens het traject en de behaalde resultaten.

De Empower Your Life coach

Gerda Stasse