De draad weer oppakken Gerda Empower Your Life

Ik begeleid mensen bij loopbaanvragen en verlies ervaringen in hun leven.

Mijn naam is Gerda Stasse, ik ben geboren in 1961 en opgegroeid in Groningen. Ik woon in Kropswolde, gemeente Midden-Groningen. Mijn coachingspraktijk aan huis is een fijne plek waar ik als (loopbaan) coach mensen begeleid met loopbaanvragen en bij verandering en verlieservaringen in hun leven. In de natuur vind ik mijn rust  en maak graag wandelingen in stilte. Yoga zorgt voor de balans in mijn leven en werk. Ik lees graag om me te ontspannen en me te blijven ontwikkelen. Het ontmoeten van andere mensen en verschillende culturen tijdens het maken van prachtige verre reizen zorgen voor veel inspiratie welke ik in mijn leven en werk meeneem.
Gerda Empower your life
Ik ben een bevlogen en ervaren coach, waarbij een open houding en respect voor de mensen die ik begeleidt een belangrijke plek inneemt. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal om tot de kern van de vraag te komen. Door resultaatgericht te werken, verlies ik jouw doelen niet uit het oog. Door mijn eigen ervaring bij verandering en verlies in mijn leven, heb ik ervaren als je weer betekenisvol kunt werken en leven. Door het volgen van de opleiding Verlieskunde heb ik me als coach hier verder ik kunnen verdiepen en ontwikkelen, om zo anderen te kunnen begeleiden in hun eigen proces. Mijn kennis en ervaring als (loopbaan) coach en  leidinggevende binnen de Facilitaire Dienstverlening, versterken elkaar en zorgen voor een krachtige verbinding. Deze zet ik optimaal in tijdens het begeleiden, zodat mensen kunnen ervaren wat het met ze doet, als ze weer richting aan hun leven kunnen geven.

“Praten over problemen creëert problemen – praten over oplossingen creëert oplossingen”

Steve de Shazer

Mijn missie: 
Als een kompas richting geven aan hetgeen, waar jij voor staat en waar jij voor wilt gaan, zodat je weer betekenis aan je eigen leven kunt geven.
Mijn passie: 
Mensen vanuit hun unieke zelf hun eigen kwaliteiten en talenten laten ontdekken. Het kenmerkt mij, dat ik nieuwsgierig ben naar hetgeen de mens beweegt. Mijn kernwaarden zijn: inzicht, goed kunnen luisteren, ervaring in zowel gedrag, waarden en overtuigingen, identiteit en zingeving. Mijn coachingstrajecten zijn gebaseerd op maatwerk, omdat ieder mens en elke vraag uniek is. Na afloop van het coachingstraject, waarin je de antwoorden hebt gevonden op de doelen die je jezelf hebt gesteld, ben je in staat deze in te zetten, zodat je de regie over je leven weer in eigen hand kunt nemen.