top of page

Trajecten

20230603_124450.jpg

1 op 1 Traject

Het 1 op 1 traject wordt aangepast op jouw doelen. Een half jaar lang komen we wekelijks samen om te werken aan die doelen. Het aanpakken van patronen en het vaststellen van acties dragen daar aan bij. Er is een werkboek voor jou die de nodige informatie geeft. Dit draagt ook bij aan een heldere lijn naar je doelen.

 

Tijdens het traject kunnen er meer doelen naar boven komen en die zullen we meenemen gedurende je pad. Mocht je tussen de coachmomenten door tegen dingen aanlopen is er altijd ruimte om met me in contact te komen.

Naast de wekelijkse coaching kun je aanhaken bij de bootcamps om ook aan je fysiek te werken. Je voelt je niet alleen fysiek krachtiger maar ook mentaal zul je krachtigere beslissingen maken die bijdragen aan het traject.

20230603_122940.jpg

Groepstraject

Het groepstraject is gemaakt om te ervaren hoe het is om bewust met je lifestyle aan de gang te gaan.

 

Gedurende een half jaar neem je wekelijks deel aan een groepscall waar ik je handvatten geef om je doelen te behalen. Je persoonlijke werkboek geeft je richting tijdens het behalen van die doelen en zal je naast de calls extra informatie geven.

 

Niet alleen kennis maar ook opdrachten en coaching tijdens de meeting zullen ervoor zorgen dat je daadwerkelijk actie gaat ondernemen. Daarnaast zullen de wekelijkse bootcamps ervoor zorgen dat je de energie krijgt om je doelen sneller te behalen.

20230603_131422.jpg

Personal Training

Heb jij hulp nodig bij het trainen omdat je niet de juiste kennis hebt of de motivatie om het alleen te kunnen dan ben ik de juiste persoon die je verder kan helpen. Ik help je om naar een bepaald doel toe te trainen. Het kan gaan om gewichtsverlies, extra massa aankomen of het lopen van een marathon. De trainingen vinden buiten plaats vlakbij de locatie waar mijn kantoor is gevestigd of aan huis mits dit binnen de regio valt. Dit is bespreekbaar. 

20230603_130503.jpg

GTP

GPT staat voor Group Personal Training. Ben je met een groep die graag gezamenlijk wil sporten dan heb ik het GPT programma voor jou. Gevarieerde trainingen met als doel fitter en krachtiger worden. De trainingen vinden buiten plaats vlakbij de locatie waar mijn kantoor is gevestigd of aan huis mits dit binnen de regio valt. Dit is bespreekbaar.

bottom of page