top of page

ABOUT ME

Ik ben Lars Landsman, 32 jaar oud en wonend in 's-Hertogenbosch. Heel mijn leven ben ik al bezig met sport. Vroeger heb ik op hoog niveau voetbal gespeeld maar door werk in het weekend was het niet meer mogelijk om wedstrijden te spelen.

 

Daar heb ik de switch naar fitness en boksen gemaakt. Doordat ik mijn prioriteiten niet helder had en maar wat deed, bleven de resultaten die ik graag zou willen uit. Op de middelbare school werd bij mij ADHD geconstateerd en dat heeft voor mij lang een stempel gedrukt op mijn schoolleven.

 

Fulltime werken was de enige oplossing en zo ben ik in de detailhandel beland. Begonnen als fulltimer en doorgegroeid naar storemanager tot uiteindelijk salestrainer. Dit heb ik op mijn dooie gemak gedaan en zonder echt een doel of de motivatie te hebben werd dit deels in mijn schoot geworpen. ​Het werd tijd om mijn leven om te gooien.

 

Ik besloot vanaf dat moment keuzes te maken die bij gaan dragen aan een echt gezond en gelukkig leven. Ik heb mijn baan opgezegd en ben gaan doen wat ik altijd al leuk vond en dat was sport. Mensen begeleiden in de fitness en groepslessen geven. Ik heb altijd al gezegd dat ik graag mensen echt wil helpen. Het gaf mij een super fijn gevoel om mensen uit te dagen en een heerlijk sportmoment de bieden.

 

Wat me erg opviel is dat er allerlei gedachtes en redenen zijn rondom sport en gezondheid. Die gedachtes zorgen er voor dat er keuzes gemaakt worden die niet bijdragen aan het doel wat we eigenlijk willen bereiken. Hier zag ik nog meer mogelijkheden om mensen nog beter te kunnen helpen.

 

Zo ben ik gestart met een traject bij een coach die mij de ervaringen geeft die ik mensen ook geef. Het heeft mij geholpen het bedrijf te starten wat ik nu heb en ervoor gezorgd dat ik een aantal cursussen heb gevolgd die mij de nodige kennis hebben gegeven. Dit had ik een aantal jaar geleden nooit gedaan.

 

Door al die keuzes en acties die ik heb ondernemen wil ik nu mensen dezelfde mogelijkheid bieden om echt met zichzelf aan de slag te gaan om hun maximale geluk en gezondheid te bereiken. Dat doe ik dus met mijn programma van coaching en sport. Hier lees je meer over hoe de programma's eruit zien.

20230603_124852.jpg
bottom of page